Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zwierzęta. Beda like'i :) Wejdz!

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim. Wlasnie dostalem 700 zł za miedz i chcialbym zakupic fajne zwierzatko. Moze byc akwariowe, terrariowe, lub inne nie z czarnej listy:

Czarna lista:

Koty (mam 1 :])

Psy

Króliki

Rybki

żółwie ( po ch*j mi zwierzak co żyje 160 lat !!)

Chomiki i szczury (kiedys mialem lecz kot mi je przechrupał).

Cena do 300-400 zł z full wyposarzeniem i karma na 2 miesiace lub dluzej.

Zastanawialem sie nad tarantula lub innym "egzotycznym zwierzęciem." Ma żyć minimum 5 lat.

Mogą to być płazy, gady skorupiaki lub inne "cuś" Ma to cos nie ujebac w palec zeby krew po scianach sie lała.

Dawac przyklady.

Ps. Mysle nad fretka :D zajebiste ponoc. Udzielac sie.

Sensowe odpowiedzi dostana like'i

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

@Bambos to gekon lamparci czyli zwierze nocne, nie jest za ciekawe bo w dzień raczej śpi a w nocy buszuje, oczywiście można go przyzwyczaić do dziennego trybu życia ale nie jest to za ciekawe zwierze. Osobiście polecam węża zbożowego lub agamę brodatą. Sam wybierałem kiedyś pomiędzy gekonem lamparcim a agamą i z przyjemnością wybrałem agamę, zwierze towarzyskie i co najważniejsze prowadzi dzienny tryb życia.

.

Opublikowano

Fretka, może i mogłaby zależy od kota i od fretki. Ale nie polecam ze względu na zniszczenia jakie mogą powodować. Polecam Ci przejechać się na giełdę terrarystyczną lub zoologiczną i obejrzeć zwierzęta, zobaczyć jakie Ci się podoba, popytać hodowców, potem dobrze zastanowić się w domu i dopiero kupić zwierzaka.

.

Opublikowano

Ty nie wiesz co kot moj narobil. Rozjebal moj pokoj mozna powiedziec. Sofa wyglada jak drewno z poduszkami, Pufy takie z puszkiem a raczej bez puszku tez zniszczone. W moim pokoju (tam gdzie mieszkala by fretka) nie ma juz nic do zniszczenia.

a jak cos to wiem. Zawsze sie przygotowuje i to bardzo do pierwszego spotkania. Staram sie pochowac wszystkie "zabawki" i obejrzec z ziemi a raczej podlogi jak wyglada miejsce

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Gdzie Ty znalazłeś miedź ?;d

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

przy smietniku jak wracalem do domu (bo tam jest przejscie przez niego) lezalo pudelko i sie blyszczalo w nim cuś. Spojrzalem i miedz w nim byla. Wiec uradowany ledwo donioslem do domu. Kilka/kilka nascie minut temu zawiozlem skuterem na skup. Musialem prosic miecia by mi sprzedal bo nie mam dowodu. dostalem 716 zł chyba. Kurs był po 22 zł chyba.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Jeśli jesteś pewny, że nie ma nic do zniszczenia to możesz kupić fretkę ale zastanów się dobrze i pogadaj o tym z rodziną, żeby potem nie wyszło tak, że ty jej nie chcesz i nie ma co z nią zrobić.

.

Opublikowano

dawac wiecej zwierzatek xD. potrzebny mi super fomfel co by caly czas chcial sie bawic albo ze mna spac. tak se mysle ze te terrariowe tak nie potrafia, moga byc futerkowe lecz nie te z 1 posta. wiem jak cos biore to zastanawiam sie100000 razy. zadnego zwierzaka nigdy w zyciu nie wywalilem. Nie mam serca zeby tak robic. Jak cos biore to do konca

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Gość malutki688
Opublikowano

pies chyba najlepszy wybor (rasa to juz jaka Ci sie podoba) tylko trzeba mu wiele czasu poswiecic

Opublikowano

Kurde, ale wymagania. Ma się bawić i jeszcze kota lubić. Sory batory ale takie wymagania spełnia tylko pies. Oczywiście dorze wychowany do spokojnego życia z kotem.

Opublikowano

kurw....MOWILEM ZE Psa NIE CHCE! nie bede zapierdal na podworko codziennie rano i wieczorem. Po za tym nie mam czasu duzo. I pisalem ze nie chcem psa.

Powiedzcie wiecej na temat fretek. Poczytalem troche o nich. Wie ktos gdzie w bialymstoku a dokladnie w jakim zoologu dostane je. I czy sa tam zadbane. Jak ktos wie niech powie. CHcialem z adopcji jednak 3 godz szukania i nie ma na podlasiu lub terenach bialego . Beda like'i

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

kup se chomika za 10zł, klatke za 100zł, karme kułko i inne bonusy za 100zł a reszte wyślij mi przelewem na konto i git ^^.

po co ma sie kasa marnowac a zwierze i tak ci potem zdechnie :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja ci proponuje jeza wziasc , sa zajebiste:D sam mam ;p zajebisty slodki jezu ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...